À propos du réseau A&G

Wat betreft het
A&G FUNERAL netwerk

«A&G FUNERAL» heeft vestigingen in Brussel en Wallonië, met teams van vrouwen en mannen met een aangeboren gevoel voor empathie en grote luisterbereidheid om u te begeleiden :

• Bij de planning van uw laatste reis

• Bij het verlies van een geliefde

• Na de laatste vaarwel

DNA van A&G FUNERAL :

« Laat het ons gegund zijn bij uitvaarten onszelf niet tot doden te herleiden maar te voelen hoeveel we tijdens het leven ons in leven gevoeld hebben. »
Delphine Horvilleur

Elk detail is van belang

Ieder van ons is uniek en verdient om herdacht te worden op een bijzondere manier. Wij zijn er om samen met u een uniek eerbetoon te organiseren dat de belangrijkste levensmomenten van uw dierbare weergeeft. Een herdenking die belangrijke en blijvende herinneringen naar boven brengt voor de familieleden en de vrienden die aanwezig zijn tijdens de dienst. Door meer dan 300 jaar ervaring samen te voegen, zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

Beschikbaar en bereid om te luisteren

Het A&G FUNERAL netwerk biedt u een waardige, warme, klantvriendelijke kwaliteitsservice, wat uw budget ook is.

Wij gidsen u doorheen alle uit te voeren administratieve stappen en streven ernaar van dit moment een vredige herinnering te maken.

Wij zijn steeds beschikbaar en dragen tegelijk zorg voor de minste details met als doel u sereen te begeleiden tijdens deze delicate momenten.

Respect & competentie

Bij A&G FUNERAL werken wij met het grootste respect voor iedereen.

Het menselijke staat centraal in onze bekommernissen. Voor ons staat respect op gelijke hoogte met competentie. Wij trainen onszelf met zorg om op de meest juiste manier te kunnen handelen.

Contact

We zijn er voor u om moeilijke tijden draagbaarder te maken.
Het volstaat het formulier in te vullen
en een verantwoordelijke zal contact met u opnemen.

Bijstand bij overlijden Phone02 792 08 00
Velden met een * zijn verplicht