Mijn Wensen

Gratis

De tijd nemen om na te denken over de laatste reis samen met A&G, betekent ook afscheid nemen op een serene en vredige manier. Die keuze maken zal een opluchting zijn voor uw familie. Als het moment daar is, zullen zij niet onverwacht nog alles moeten regelen, aangezien u alles al geregeld heeft.

Die laatste reis in handen nemen is ons beroep. Download onze gids om zo uw reflectie te starten over dit bijzonder onderwerp. Onze gids is momenteel alleen beschikbaar in het Frans. De Nederlandse versie zal binnenkort beschikbaar zijn. Uiteraard kunnen wij u telefonisch of tijdens een afspraak in het Nederlands adviseren.

Gids : Mijn Wensen
Mijn Wensen
Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Financiering van Mijn Wensen

Na uw wensen gecommuniceerd te hebben en na de aanvraag van een offerte, bent u geheel vrij om op voorhand een contract te ondertekenen. Deze formule laat u toe om vooraf de benodigde diensten in te plannen voor uw laatste eerbetoon zodat, wanneer de dag daar is, uw familie zich niet moet engageren om onverwachte uitgaven te doen of moeilijke beslissingen te nemen. Er bestaan verschillende opties om te anticiperen op deze kosten. Ontdek en opteer voor de optie die het best bij u past.

Onze formules

In onze formules zijn alle essentiële diensten voor een waardig en respectvol eerbetoon inbegrepen.

Ontdek onze formules

Onze diensten

Ontdek onze aanvullende en uitstekende diensten.

Ontdek onze diensten

Onze producten

Ontdek onze kisten, urnen, reliekhouders en rouwjuwelen

Ontdek onze producten

Een Uitvaart organiseren

Contact

We zijn er voor u om moeilijke tijden draagbaarder te maken.
Het volstaat het formulier in te vullen
en een verantwoordelijke zal contact met u opnemen.

Bijstand bij overlijden Phone02 792 08 00
Velden met een * zijn verplicht